* 1 varza cam de 1 kg
* ulei sau untura
* 200 ml supa
* 3 cepe
* 400-500 carne tocata (porc sau vita sau amestecata, dupa gust)
* 4 linguri bulion
* 200 g telemea/branza burduf/Feta
* 3 oua
* 200 ml lapte
* boia ardei, sare, piper
Varza se taie fideluta si se prajeste in ulei/untura amestecandu-se sa nu se prinda. Se adauga sare, piper, boia si 100 ml din supa. Se lasa acoperit la fiert pe foc mic ca. 20 min.
Ceapa se taie mic si se prajeste cu carmea tocata. Se adauga sare, piper.
Cuptorul se preincalzeste (180∞C).
Intr-o forma termorezistenta se pune un strat de varza, unul de carne, iar varza. Restul de supa se amesteca cu bulionul si se pune deasupra verzei. Branza se sfarama in bucatele nu f. mici si se pune pe deasupra.
Ouale se amesteca cu laptele si se toarna si ele peste toata compozitia. Se da cuptor pe sina de jos 30 min.
Se serveste cu smantana.
No comments:
Post a Comment