15.7.13

Salata de vara cu fasole verde si usturoi

Putine persoane stiu ca fasolea verde este bogata in proteine si poate inlocui cu succes carnea de pui sau de porc. Trebuie stiut, de asemenea, ca fasolea verde intareste sistemul imunitar, previne aparitia diabetului si lupta cu infectiile. Poate fi consumata si de persoanele care tin cura de slabire deoarece inhiba senzatia de foame si ofera mai multa energie.

Ingrediente pentru salata de fasole verde:

- 700 g fasole verde;

- 1 legatura de patrunjel;

- 7 linguri de maioneza;

- 5 catei de usturoi;

- sare si piper.

Salata de fasole verde cu usturoi - modalitate de preparare

1. Fasolea verde se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune apoi intr-un bol.

2. Peste fasolea verde din bol se adauga maioneza, usturoiul pisat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se decoreaza cu patrunjel verde.

In 10 minute aveti o salata de vara foarte gustoasa!

No comments:

Post a Comment