Dam drumul la cuptor. Intr-o tava punem hartie de copt. Dovleacul trebuie curatat de seminte. Apoi trebuie taiat in bucati.
Bucatile se aseaza in tava cu coaja in jos si se introduc la cuptor la foc mic. Dovleacul se uita in cuptor pentru aproximativ 2 ore (depinde de grosime si marimea bucatilor.) Este gata atunci cand trecem furculita sau scobitoarea foarte usor prin el. Deasupra este posibil sa prinda o crusta maro inchis...dar nu va speriati ca nu se arde ci se caramelizeaza.
Apoi se serveste rece sau fierbinte, depinde cat de frig va este! Pofta buna!
100 de gr. de dovleac copt contine: 19 calorii, 1 gr proteine, 0 gr lipide, 5 gr carbohidrati.
Sfat: pentru un gust si o aroma mai rafinata, puteti presara deasupra putina scortisoara! Distractie placuta de Halloween!
Bucatile se aseaza in tava cu coaja in jos si se introduc la cuptor la foc mic. Dovleacul se uita in cuptor pentru aproximativ 2 ore (depinde de grosime si marimea bucatilor.) Este gata atunci cand trecem furculita sau scobitoarea foarte usor prin el. Deasupra este posibil sa prinda o crusta maro inchis...dar nu va speriati ca nu se arde ci se caramelizeaza.
Apoi se serveste rece sau fierbinte, depinde cat de frig va este! Pofta buna!
100 de gr. de dovleac copt contine: 19 calorii, 1 gr proteine, 0 gr lipide, 5 gr carbohidrati.
Sfat: pentru un gust si o aroma mai rafinata, puteti presara deasupra putina scortisoara! Distractie placuta de Halloween!
No comments:
Post a Comment