25.1.12
Chiftele iugoslave
Ingrediente
250 grame carne macinata de vita
250 gram carne macinata de miel (se poate inlocui)
1 catel de usturoi
1/2 lingurita de sare
varf de cutit piper
1 lingura ulei de masline
3 oua
1 iaurt scurs de zar
1 lingura pudra de ardei rosu
Pregatire:
Incalziti cuptorul la 200 ∞ C
Amestecati cele doua feluri de carne macinata cu usturoiul zdrobit, sarea si piperul si formati o bila de marimea unui ou. Prajiti-le in ulei de masline pana devin maro deschis.
Separati albusurile si galbenusurile. Bateti iaurtul cu galbenusurile si daugati un vf de cutit de sare si putin piper. Bateti albusurile tare si amestecati-le cu iaurtul si galbenusurile.
Puneti chifletele prajite intr-un vas rezistent la cuptor, adaugati amestecul de iaurt, galbenus si albus si tinetila cuptor pt 20 minute.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment