21.2.12

Gogosi Montignac

Ingrediente:
* gluten (facut in casa, cam un pumn)
* tarate ( o cana jumate)
* faina integrala (o cana jumate)
* faina de soia (o cana)
* un iaurt mic
* 2 oua
* un cub de drojdie prospata
* putin ulei de masline
* putina nucsoara, scortisoara si coaja de lamaie rase
* fructoza dupa gust
* cam o cana cu apa in care am dizolvat drojdia

Toate amestecate, lasate la crescut cam o jumatate de ora, apoi la prajit cu ele.

Reteta Gluten:

300gr faina cu un praf de sare si 150ml apa. Amestecate foarte bine, pana se face o coca. Apoi spalata in apa cam de 3 ori. Pusa intr-o strecuratoare si sub o oala. Dupa ce o speli, iese cam un pumn de gluten. Il lasi franjuri sa poti incorpora totul mai bine. Asta-i tot. Pare mai complicat decat este, dar este usor sa l faci.

No comments:

Post a Comment