Ingrediente:
* gluten (facut in casa, cam un pumn)
* tarate ( o cana jumate)
* faina integrala (o cana jumate)
* faina de soia (o cana)
* un iaurt mic
* 2 oua
* un cub de drojdie prospata
* putin ulei de masline
* putina nucsoara, scortisoara si coaja de lamaie rase
* fructoza dupa gust
* cam o cana cu apa in care am dizolvat drojdia
Toate amestecate, lasate la crescut cam o jumatate de ora, apoi la prajit cu ele.
Reteta Gluten:
300gr faina cu un praf de sare si 150ml apa. Amestecate foarte bine, pana se face o coca. Apoi spalata in apa cam de 3 ori. Pusa intr-o strecuratoare si sub o oala. Dupa ce o speli, iese cam un pumn de gluten. Il lasi franjuri sa poti incorpora totul mai bine. Asta-i tot. Pare mai complicat decat este, dar este usor sa l faci.
No comments:
Post a Comment