3.2.12
Somon cu legume
2 bucati marisoare file de somon
2 cepe nedecojite, taiate in 1/2
4 catei usturoi nedecojiti
unt/ulei
ulei masline
sare, piper,
suc de lamaie
verdeata: rozmarin, timian, oregano
Pestele se prajeste pe ambele parti in unt/ulei la foc tare, numai cat sa ia culoare, apoi se scoate din tigaie, se sareaza, pipereaza si se toarna suc de lamaie peste el (un pic). In tigaie se pune uleiul de masline, se incinge si se prajeste un pic ceapa si usturoiul. Atentie la usturoi sa nu se arda, ca atunci se face amar!
Pestele se pune pe o bucata de folie de aluminiu (fiecare file pe AL lui), peste el usturoi si ceapa, verdeata si-nca un strop de ulei de masline. Se inchide folia si se da la cuptorul preincalzit (180∞C) ca. 20 min.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment