Ingrediente:
250 de grame faina (jumatate faina integrala, jumatate tarate)
50 de grame orez salbatic
2 oua
1 linguri de sirop de agave
40 grame de drojdie
50 ml ulei
100 ml lapte
Umplutura
2 linguri sirop de agave
1 lingura seminte de susan
2 linguri de scortisoara
Laptele caldut se amesteca cu drojdia si siropul de agave. Orezul salbatic se macina in rasnita de cafea, pana devine pudra.
Toate ingredientele se amesteca foarte bine. Coca se pune intr-un bol acoperit sa stea cel putin o ora la crescut.
Intre timp se face umplutura. Se amesteca siropul de agave cu scortisoara si susanul si se lasa deoparte.
Dupa ce a crescut coca (1 ora) se intinde o foaie subtire (atat cat se poate), peste care se pune umplutura.
Se ruleaza cu ajutorul unei hartii de copt (cazul meu) sau folie de alimente, dupa care se taie cu un cutit, la distanta de 1,5 cm fiecare bucata. Se aseaza in tava rulourile si se mai lasa la crescut 30 minute.
Se coc in cuptorul incins in prealabil, la 160 grade aproximativ 40 minute.
Cand se scot din cuptor se mai dau deasupra cu putin sirop de agave.
No comments:
Post a Comment