Ingrediente:
1 varza potrivita
1/2 telina
3 cepe mijlocii
3 rosii mari , sau bulion, sau la conserva, cu coaja, decojite
5-6 catei de usturoi, leustean - o mana buna
sare dupa gust
1/2 telina
3 cepe mijlocii
3 rosii mari , sau bulion, sau la conserva, cu coaja, decojite
5-6 catei de usturoi, leustean - o mana buna
sare dupa gust
Pasi pentru executare:
Se taie varza, telina si ceapa cum iti place si se pun la fiert ( varza se poate freca cu sare inainte de a fi pusa la fiert pt a fi mai moale ). Cand legumele sunt fierte de jumatate, se adauga rosiile taiate dupa preferinta. La final se adauga usturoiul, se mai lasa 2-3 minute dupa care se pune leusteanul, se pune capacul pe cratita si se stinge focul, lasandu-se la innabusit 5-10 minute.
Se poate consuma si rece de la frigider intrucat nu contine grasimi. Daca se doreste se poate adauga la fiert odata cu leusteanul si tarhon sau alte ierburi aromate.
No comments:
Post a Comment