30.1.12

Supa de branza


500g carnita de vacuta taiata cubulete
2 cepe maricele
2 fire praz
1 l supa de legume din cub Knorr sau Galina
150 g branza topita simpla
300 g branza topita cu verdeata
(eu am pus numai 200g de branza topita, adica o cutie din aia rotunda cu 8 cubulete; 4 au fost simple, 4 cu verdeturi; si era dietetica)

Se spala prazul si ceapa. Se taie frumusel. Carnea se pune in oala si se ameteste bine in putin ulei de masline (pana isi schimba culoarea). Vine si ceapa cu prazul peste carne, se mai dustanesc un pic. Separat se face 1 l si jumatate de supa de legume, se toarna peste carne si se lasa la foc mic, cu capac 1 ora. Dupa 1 ora, carnea e aproape fiarta, se adauga branza topita. Se fierbe asa la foc mic pana se topeste branza. Apoi se mai lasa 5 minute sa dea bine in clocot la foc mare.

No comments:

Post a Comment