28.2.12

Chiftelute de ceapa in stil indian

Portii: 4
Ingrediente:
2 cepe mari, taiate fin
200 g faina de naut
1 lingurita praf de copt
2 linguri faina de soia
1 lingurita seminte de ceapa
1/2 lingurita praf de chilli
1/2 linguria chimion macinat
1/2 lingurita coriandru
1/2 lingurita sare
100 ml apa
500 ml ulei floarea soarelui

Pasi pentru executare:
Amestecati toate ingredientele impreuna lasand ceapa de-o parte. cand compozitia este uniforma adaugati ceapa si amestecati bine. Separat incingeti o tigaie cu ulei din belsug. Formati chiftelutele cu mana luand aproximativ o lingura cu varf din compozitie. Adaugati-le in ulei si gatiti pana aceste devin aurii pe ambele parti. Nu le gatiti in excess, vor deveni amare! Scoateti atunci cand sunt gata pe servete de hartie pentru a se absorbi excesul de ulei. Pofta buna!

No comments:

Post a Comment