25.5.12
Salata greceasca
Ingrediente:
1buc.salata verde mare, 100 gr. telemea de oaie dulce, 100 gr. castraveti verzi f. cruzi, 2 oua, 100 gr. rosii, 30 gr. masline negre, o lingurita suc de lamiie sau helas, 2 linguri ulei de masline, sare, piper alb
Mod de preparare
Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit dupa care se curata de coaja si se taie cubulete. Telemeaua se scurge de apa si se taie cubulete. Castravetii (cu coaja) si rosiile se taie asemanator cu celelalte ingrediente. Ingredientele mentionate pina acum se aseaza intr-un bol. La acestea se mai adauga maslinele. Se amesteca usor dupa care se adauga sucul de lamiie, uleiul de masline, sare si piper dupa gust.
Mod de servire
Se serveste imediat
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment