Ingrediente:
100 g de făină de grâu de patiserie,
100 g de unt,
2 linguri de germeni de grâu,
30 g pudră de migdale,
60 g de zahăr glasat,
2
gălbenuşuri de ou,
200 g de ciocolată neagră de patiserie,
1 praf de sare,
2 linguri de apă.
Pregătire
:
Tăiaţi cele 100 g de unt în cubuleţe mici. Vărsaţi 60 g de zahăr glasat glace peste unt şi amestecaţi cu o spatulă.
Vărsaţi 100 g de făină într-un castron şi adăugaţi 30 g de pudră de migdale şi cele 2 linguri de germeni de grâu şi apoi amestecaţi compoziţia.
Încorporaţi untul şi melanjul de ou cu zahăr în compoziţia cu făină.
Puneţi 1 lingura de aluat pe tava cuptorului şi presaţi-o pânâ la mărimea dorită cu dosul lingurii. Procedaţi similar cu tot restul de aluat.
Puneţi biscuiţii la copt circa 15 minute.
Tăiaţi cele 200 g de ciocolată în mici pătrăţele şi puneţi-le într-o cratiţă cu fundul gros. Adăugaţi cele 2 linguri de apă şi topiţi-le la foc mic. Înmuiaţi o jumătate din fiecare biscuit în ciocolata topită.
No comments:
Post a Comment