24.4.13
Drob de ciuperci
- se toaca marunt doua cepe albe mai mari (sau 1 legatura ceapa verde+1 ceapa alba), 2 catei de usturoi si 600 g ciuperci champignon proaspete
- se calesc ciupercile, ceapa si usturoiul pana scade toata zeama lasata de ciuperci.
- se separa 4 oua, albusurile se bat spuma
- dupa ce s-a racit compozitia de ciuperci se amesteca cu galbanesurile(4), 3 linguri de tarate, 3 linguri faina integrala, cateva fire de patrunjel, marar, gogosar rosu murat(doar pentru culoare)-optional, sare, piper si albusurile spuma
- se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu am pus in doua tavi de chec)
- se bate bine un ou si se uniformizeaza peste compozitia din ambele tavi
- se da la cuptor pentru aprox 30 min/ 200grade (obligatoriu testul cu scobitoarea)
- se scoate, se lasa sa se raceasca si se serveste ca aperitiv, cu kefir, etc.
- se pastreaza la frigider timp destul de lung
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment