29.3.13

Meniu de detoxifiere

Durata :7 zile

Mic dejun:
- Luni: 1 suc de lamaie; 5-6 prune; paine integrala Montignac; gem Montignac; ceai verde, ceai de plante, cicoare, lapte de soia.
- Marti: 1 suc de lamaie; piureu de fructe – fara zahar; paine integrala Montignac; gem Montignac; iaurt de soia;ceai verde, ceai de plante, cicoare, lapte de soia.
- Miercuri: 1 suc de lamaie; ananas; fulgi de ovaz Montignac; lapte de migdale; iaurt degresat; ceai verde, ceai de plante, cicoare, lapte de soia.
- Joi: 1 suc de lamaie; suc de portocale; muesli Montignac; lapte de soia; iaurt degresat; ceai verde, ceai de plante, cicoare, lapte de soia.
- Vineri: 1 suc de lamaie; ½ grapefruit; branzica de casa degresata; gem Montignac; 10 migdale; ceai verde, ceai de plante, cicoare, lapte de soia.
- Sambata: 1 suc de lamaie; piureu de fructe – fara zahar; paine integrala Montignac; gem Montignac; iaurt degresat; ceai verde, ceai de plante, cicoare, lapte de soia.
- Duminica: 1 suc de lamaie; rosii; somon fume/ceapa; branzica de casa; 30 gr. migdale; ceai verde, ceai de plante, cicoare, lapte de soia.

Pranz:
- Luni: Avocado cu sos vinaigrette; piept de pui cu tarhon copt la punga; morcovi fierti; ananas.
- Marti: Salata de vinete cu rosii cu sos vinegrette; pastrav copt in folie aluminiu; rosii coapte bine asezonate cu ierburi din Provence; grapefruit.
- Miercuri: Anghinare cu sos vinaigrette; file de peste alb cu patrunjel si coriandru copt in folie aluminiu; quinoa Montignac gatita in stil provensal; salata de portocale.
- Joi: Salata de papadie cu sos vinaigrette;varza murata cu ienupar ( facuta in casa sau din magazine bio); sunca fiarta, papaya.
- Vineri: Salata de varza rosie cu nuci;  biban de mare cu fenicul; linte Montignac;piureu de mere.
- Sambata: Salata de sfecla; ficatei d pui cu patrunjel si otet sherry; praz umplut; ananas.
- Duminica: Sparanghel; escalop de curcan; dovlecei cu patrunjel si usturoi; capsuni cu portocale si menta.

Cina:
- Luni: Supa de varza; tagliatele cu indice glicemic scazut Montignac cu pesto; mango.
- Marti: Salata mixta cu varza, nuci, piept de pui, oua, ulei de masline & nuci, cidru & otet balsamic; 1 felie de paine integrala Montignac, smochine proaspete sau uscate.
- Miercuri: Supa racita de sparanghel cu avocado, linte verde Montignac cu un catel de usturoi si foi de dafin; piureu de dovlecei, prune fierte.
- Joi: Ridiche neagra feliata cu sare; cod; orez integral Montignac, ananas.
- Vineri: Morcovi cu telina si sos vinegrette; spaghete Montignac cu indice glicemic foarte scazut (10); sos de rosii Montignac si ciuperci; piureu de ananas fara zahar.
- Sambata: Supa de papadie; orez basmati Montignac cu ciuperci si rosii; piureu de prune fara zahar.
- Duminica: Salata de fenicul (cu putin ulei de masline si sare); peste alb la cuptor; broccoli; 1 iaurt degresat.

sursa




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