–
500 g de zmeură
–
4 gălbenuşuri
–
30 cl de lapte
–
6 linguri de edulcorant praf
–
3 foi de gelatină alimentară
Înmuiaţi foile de gelatină în apă rece.
Într-o cratiţă, bateţi gălbenuşurile şi adăugaţi
laptele. Puneţi compoziţia pe foc moale şi lăsaţi-o să se îngroaşe, până când
se ia pe spatulă. Luaţi-o de pe foc.
Amestecaţi cu mixerul zmeura, pentru a obţine un
piureu; adăugaţi îndulcitorul. Scurgeţi gelatina şi dizolvaţi-o în crema caldă.
Amestecaţi zmeura cu crema.
Turnaţi amestecul în forma unsă uşor cu ulei şi
lăsaţi-l să se închege, la frigider, timp de cel puţin 12 ore.
Serviţi-l rece cu sos de zmeură.
No comments:
Post a Comment