500 g pastai
200 g ciuperci
150 g carnat cabanos
2-3 cepe verzi
Ingrediente:
1 ceapa
ulei
timian (thyme, Thymian, thym)
sare, piper
smantana groasa sau creme fraiche
Mod de prepare:
Pastaile se spala, curata, taie si fierb in apa sarata 7 min. Se scot, se pun intr-un recipient cu apa cu gheata, dupa care se scurg. Ceapa verde se curata si taie. Ciupercile se curata (eu am o periuta de dinti care-o folosesc pt. ciuperci) si taie daca sunt mari. Carnatul se taie si el in bucati mici, ceapa pestisor.
Carnatul se prajeste in un pic de ulei fierbinte. Se adauga pastaile, ciupercile, ceapa verde si ceapa si se prajesc toate, mestecandu-se mereu, cam 8 min. Se sareaza, pipereaza, se adauga timianul si se ia de pe foc. Se serveste ce multisoara smantana.
No comments:
Post a Comment