23.10.12
Musaca dupa reteta lui Michel Montignac
Reteta de musaca pentru dieta Montignac este pentru 6 persoane.
Ingredientele de care aveti nevoie pentru musaca sunt:
* 2kg de vinete potrivite ca marime
* 1 ceapa mare tocata
* 1kg de carne tocata (vita sau miel)
* 1/2 pahar cu vin alb
* 1kg de rosii curatate de pielita si taiate
* patrunjel tocat
* ulei de masline
* branza rasa
Modul de preparare recomandat de www.econatura.ro pentru musaca dupa reteta lui Michel Montignac:
Taiati vinetele in rondele fine, presarati-le cu sare si lasati-le sa se scurga o ora. Caliti ceapa in 2 linguri de ulei de masline. Adaugati apoi carnea. In timp ce de prajeste, separati bucatelele de carne cu furculita.
Incorporati rosiile, vinul, patrunjelul. Sarati si piperati. Lasati sa fiarba domol timp de circa 45 de minute.
Clatiti si stergeti vinetele. Rumeniti-le usor intr-o tigaie, pe amandoua partile, in ulei de masline (pot fi fierte si la abur). Ungeti o forma pentru gratin. Asezati straturi alternative de vinete si de amestec de carne cu rosii, astfel e forma de musaca. Presarati peste musaca cu branza rasa.
Lasati forma cu musaca sa se faca in cuptor timp de 45 de minute.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment