25.1.12

Meniu 12 zile pentru dieta de intretinere

Meniu bazat pe principiile dietei Montignac:


Ziua 1:
Prânz: Antreu: Salatã aperitiv cu baby spinach şi muguri de pin;
Fel principal: Pulpe de pui marinate în stil mediteranean la grãtar, cu salatã de roşii şi pãtrunjel
Cinã: Pãstrãv cu frigãrui de legume la grãtar
Ziua 2:
Mic dejun:Salatã Fresh Start
Prânz: Antreu: Pacheţele de sparanghel  cu sos vinegrete
Fel principal: Piept de pui în stil libanez
Cinã: Somon cu roşii cherry la grãtar şi broccoli
Ziua 3:
Mic dejun: Ouã umplute cu cremã de brânzã cu lime şi ierburi aromate
Prânz: Antreu: Mini salatã de cruditãţi
Fel principal : Aripioare de pui la grãtar însoţite de broccoli înãbuşit
Cinã: Salatã în straturi cu ton
Ziua 4:
Mic dejun: 3 felii pâine de secarã
Prânz: Supicã de legume
Fel principal: Piept de pui pe pat de spanac şi crenguţe de rozmarin
Cinã: Salatã în stil grecesc
Ziua 5:
Mic dejun: Salatã Vitamina C
Prânz: Antreu: Mini salatã cu baby spinach şi brânzã de caprã
Fel principal : Pulpã de curcan la cuptor, însoţitã de fasole verde cu usturoi
Cinã: File de cod cu legume şi piper rosu
Ziua 6:
Mic dejun: Cutiuţã cu cereale
Prânz: Antreu: Salatã aperitiv stil tabuleh
Fel principal: Ratatouille
Cinã: Pulpe de pui la rotisor cu salatã verde
Ziua 7:
Mic dejun: Gustare Energy
Prânz: Supicã de roşii
Fel principal: Piept de pui cu roşii cherry la grãtar şi salatã de rucola
Cinã: Miel la cuptor cu salatã verde
Ziua 8:
Mic dejun: 3 felii crackers integrali
Prânz: Antreu: Salatã aperitiv cu baby spinach şi muguri de pin;
Fel principal: Pulpe de pui marinate în stil mediteranean la grãtar, cu salatã de roşii şi pãtrunjel
Cinã: Pãstrãv cu frigãrui de legume la grãtar
Ziua 9:
Mic dejun: Salatã Fresh Start
Prânz: Antreu: Pachetele de sparanghel  cu sos vinegrete
Fel principal: Piept de pui în stil libanez
Cinã: Somon cu roşii cherry la grãtar şi broccoli
Ziua 10:
Mic dejun: Ouã umplute cu cremã de brânzã cu lime şi ierburi aromate
Prânz: Antreu: Mini salatã de cruditãţi
Fel principal : Aripioare de pui la grãtar însoţite de broccoli înãbuşit
Cinã: Salatã în straturi cu ton
Ziua 11:
Mic dejun: 3 felii pâine de secarã
Prânz: Supicã de legume
Fel principal: Piept de pui pe pat de spanac şi crengute de rozmarin
Cinã: Salatã în stil grecesc
Ziua 12:
Mic dejun: Salatã Vitamin C
Prânz: Antreu: Mini salatã cu baby spinach şi brânzã de caprã
Fel principal : Pulpã de curcan la cuptor, însoţitã de fasole verde cu usturoi
Cinã: File de cod cu legume şi piper rosu

No comments:

Post a Comment