27.11.12

Quinoa cu carne de pui


Am folosit:
- piept de pui- aprox 200 gr. (nu am avut mai mult);
- ceapa verde- 2 legaturi (8 fire);
- quinoa- 150-180 gr.;
- usturoi- 6 catei;
- pasta de ardei iute (mai fluida, un fel de sos)- 2 linguri;
- sos de soia- 2 linguri;
- sare- dupa gust (daca puneti sos de soia s-ar putea sa ajunga, fara sa mai fie nevoie de sare);
- ardei iute, proaspat- 1 bucata si ardei iute tocat, uscat- 1 lingurita;
- ulei din samburi de struguri- 1 lingura.

Quinoa am fiert-o mai al dente, dupa ce in prealabil am spalat-o bine in mai multe ape.
Am pus-o la scurs si la racit ( e o idee sa o fierbeti cu o zi inainte, la fel cum se procedeaza cu orezul), dar oricum nu se va alege bob cu bob ca orezul.

No comments:

Post a Comment