8.4.13

Salata greceasca cu quinoa pentru vegetarieni


Ingrediente:

- 2 cani de supa de legume
- o cana de quinoa
- o jumatate de ardei gras rosu, tocat marunt
- o jumatate de ardei gras verde, tocat marunt
- o jumatate de ceasca de castraveti (tocati marunt)
- o rosie (tocata marunt)
- o ceasca de ceapa tocata
- un sfert de ceasca de masline negre
- 6-8 cubulete de branza feta (sau aceeasi cantiata, rasa)

Dressing:

- un sfert de ceasca de zeama de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 catel de usturoi pisat
- o jumatate de lingurita de busuioc
- o jumatate de lingurita de oregano
piper

Preparare:

Fierbe supa si adauga quinoa. Redu focul si lasa quinoa sa fiarba cam 15 minute, pana cand tot lichidul este absorbit. Toarna quinoa intr-un bol si las-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, adauga legumele si branza deasupra si amesteca toate ingredientele.

Prepara si dressingul amestecand uleiul de masline cu lamaia si condimentele si pune-l deasupra salatei.

No comments:

Post a Comment