2.4.12

Chec cu cacao si nuca de cocos


Reteta pentru faza 2 a dietei Montignac

Ingrediente:

2 oua
1 ceasca faina integrala, jumatate tarate de grau, secara, ovaz
1/2 ceasca cacao
1 ceasca zahar sau 2/3 fructoza
1/2 ceasca ulei vegetal
1 ceasca fulgi de cocos
1/2 ceasca sana sau smantana 12 %
1/2 ceasca apa clocotita
un praf de sare, esenta de vanilie, 1 lingurita praf de copt,
12 caise uscate maruntite
o mana de nuci

Amestecam faina, cacaua, nuca de cocos, praful de copt si fructele. Amestecam galbenusurile cu smantana, uleiul, apa clocotita si o parte din fructoza. Batem apoi albusurile cu restul de fructoza si amestecam cele doua compozitii. Asezam in tava tapetata cu unt su faina integrala. Si punem la copt pentru 25 de minute.

Aceasta prajtura, din cauza nucii de cocos este de F2 dar o puteti incerca si cu pudra de migdale in loc de nuca de cocos si atunci poate fi considerata F1.

No comments:

Post a Comment