![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8Z5gjhgDMdKIeIVi8x1bNarOAwezRY_i1yKcyog8dSHom4LLgWuUvI2A6y5Ze91_PlKkHZdp4AK1wHYXZeqKFz7J5NEpVlmuUxP308GM5yS0zuWjZvBFpe9tJJgzkDCMN_zVzEXDUcm3N/s320/732075_31269722.jpg)
Timp pregătire 10 minute
- Timp de gătire 15 minute
- Ingrediente
* 5 linguri de ulei de măsline
* 4 păstrăvi (aprox. 250 g fiecare) eviscerați
* 150 g fulgi de migdale
* Pătrunjel
* Sare, piper
Într-o tigaie se încing 4 linguri de ulei de măsline. Păstrăvii se rumenesc ușor pe fiecare parte. Se dă focul mai mic și se continuă prăjirea timp de 3-4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea lor. Se adaugă sare și piper.
Într-o altă tigaie se încălzește o lingură de ulei de măsline. Se adaugă migdalele. Se țin pe foc amestecând continuu, până se colorează ușor.
Fiecare păstrăv se așază pe câte o farfurie. Se acoperă uniform cu migdale. Se decorează cu frunze de pătrunjel și se consumă cu legume după gust.
No comments:
Post a Comment