15.9.11

Păstrăv cu migdale

Pentru 4 persoane

Timp pregătire 10 minute

  • Timp de gătire 15 minute
  • Ingrediente

* 5 linguri de ulei de măsline

* 4 păstrăvi (aprox. 250 g fiecare) eviscerați

* 150 g fulgi de migdale

* Pătrunjel

* Sare, piper


Într-o tigaie se încing 4 linguri de ulei de măsline. Păstrăvii se rumenesc ușor pe fiecare parte. Se dă focul mai mic și se continuă prăjirea timp de 3-4 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea lor. Se adaugă sare și piper.

Într-o altă tigaie se încălzește o lingură de ulei de măsline. Se adaugă migdalele. Se țin pe foc amestecând continuu, până se colorează ușor.

Fiecare păstrăv se așază pe câte o farfurie. Se acoperă uniform cu migdale. Se decorează cu frunze de pătrunjel și se consumă cu legume după gust.

No comments:

Post a Comment