INDICE GLICEMIC
RIDICAT
|
INDICE GLICEMIC
SCĂZUT
|
||
Maltoză
|
110
|
Fulgi de ovăz
|
50
|
Glucoză
|
100
|
Cereale cu tărâţe
|
50
|
Pâine foarte albă
|
95
|
Orez complet
|
50
|
Fulgi de cartofi
instant
|
95
|
Pâine de grâu
integrală
|
50
|
Miere, dulceaţă
|
90
|
Paste din făină –
cernută
|
45
|
Corn flakes
|
85
|
Pâine de secară
completă
|
40
|
Morcov
|
85
|
Mazăre verde
|
40
|
Zaharoză (zahăr
alb)
|
75
|
Fasole albă
|
40
|
Pâine albă
|
70
|
Pâine integrală
|
35
|
Orez alb
|
70
|
Lactate
|
35
|
Cartofi
|
70
|
Fructe proaspete
|
35
|
Porumb
|
70
|
Linte
|
30
|
Sfeclă
|
70
|
Năut
|
30
|
Biscuiţi
|
70
|
Fasole uscată
|
25
|
Paste (făină albă)
|
65
|
Ciocolată amăruie
|
22
|
Banane
|
60
|
Fructoză
|
20
|
Stafide
|
60
|
Arahide
|
15
|
|
|
Legume verzi
|
< 15
|
16.10.11
Tabel indice glicemic
Etichete:
Diete,
Indice Glicemic
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment