LIPIDE[1]
|
GLUCIDE
|
ALIMENTE
GLUCIDO-LIPIDICE
|
FIBRE ALIMENTARE[2]
|
CARNE
|
FĂINĂ
|
LAPTE
|
SPARANGHEL
|
– OAIE
|
PÂINE
|
NUCI
|
SALATĂ VERDE
|
– VACĂ
|
BISCUIŢI
|
ALUNE
|
SPANAC
|
– VIŢEL
|
OREZ
|
ARAHIDE
|
VINETE
|
– CAL
|
CARTOFI
|
MIGDALE
|
ROŞII
|
– PORC
|
PASTE
|
CREIER
|
DOVLECEI
|
MEZELURI
|
GRIŞ
|
FICAT
|
ŢELINĂ
|
PASĂRE
|
CUŞ-CUŞ
|
SOIA (făină)
|
VARZĂ
|
IEPURE
|
TAPIOCA
|
GERMENI DE GRÂU
|
CONOPIDĂ
|
PEŞTE
|
FASOLE USCATĂ
|
PASTE CU OU
|
VARZĂ ACRĂ
|
CRAB
|
MAZĂRE
|
NUCĂ DE CAJOU
|
FASOLE VERDE
|
CREVETE
|
LINTE
|
NUCĂ DE COCOS
|
PRAZ
|
LANGUSTĂ
|
NĂUT
|
CIOCOLATĂ
|
ARAHIDE
|
LANGUSTĂ
|
MORCOVI
|
ZAHĂR
|
ARDEI GRAS
|
OU
|
MIERE
|
MĂSLINE
|
ANDIVE
|
UNT
|
ALCOOL
|
CASTANE
|
CIUPERCI
|
BRÂNZETURI
|
PORUMB
|
CASTANE DULCI
|
NAPI
|
ULEIURI
|
FRUCTE
|
SCOICI
|
SALASIFI[3]
|
MARGARINE
|
FRUCTE USCATE
|
ST. JAQUES
|
FRUCTE
|
|
|
STRIDII
|
LEGUME USCATE
|
|
|
AVOCADO
|
|
16.10.11
Clisificarea lipidelor, glucidelor, glucido-lipidelor si a fibrelor alimentare
Etichete:
Diete,
Indice Glicemic
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment