GLUCIDE RELE
|
GLUCIDE BUNE
|
ZAHĂR DIN TRESTIE
(alb sau roşcat) |
CEREALE BRUTE
(grâu, ovăz, orz, mei etc.) |
ZAHĂR DIN SFECLĂ
|
FAINĂ BRUTĂ
(necernută)
|
ZAHĂR BRUN
NERAFINAT
|
PÂINE integrală
|
MIERE
|
PÂINE de secară,
integrală
|
SIROP DE ARŢAR
|
PÂINE cu tărâţe
|
DULCIURI
|
OREZ integral
|
MELASĂ
|
PASTE din făină
integrală
|
DULCEŢURI, JELEURI
|
GERMENE DE GRÂU
|
ÎNGHEŢATĂ DE FRIŞCĂ
|
BOB VERDE
|
BĂUTURI DULCI
|
LINTE
|
(sucuri acidulate,
coca cola)
|
FRUCTE
|
FĂINĂ RAFINATĂ
|
ŢELINĂ
|
(pentru baghete,
franzelă, pesmeţi)
|
NAP
|
PRĂJITURI DIN FĂINĂ
ALBĂ ŞI ZAHĂR ŞI ZAHĂR
|
GERMENI DE SOIA
|
PIZZA
|
MUGURI DE BAMBUS
|
BRIOŞE, CORNURI,
BISCUIŢI
|
INIMĂ DE PALMIER
|
FOIETAJE, SUFLEURI
|
SALSIFI
|
PASTE ALBE
|
VINETE
|
(spaghete, ravioli etc.)
|
DOVLECEI
|
OREZ ALB (rafinat)
|
CASTRAVEŢI
|
AMIDON DIN CARTOFI
|
ROŞII
|
MORCOVI
|
RIDICHI
|
PORUMB
|
CIUPERCI
|
AMIDON DIN PORUMB
|
VARZĂ
|
GRIŞ, CUŞ-CUŞ
|
CONOPIDĂ
|
AMIDON
|
FASOLE VERDE
|
CEREALE cernute
|
PRAZ
|
–
FULGI DE PORUMB
|
ANGHINARE
|
–
PETALE DE PORUMB
|
ARDEI GRAS
|
– OREZ SUFLÉ
|
SALATĂ VERDE
|
ALCOOL (în special distilat)
|
SPANAC
|
|
NĂUT
|
|
MAZĂRE USCATĂ
|
|
FASOLE USCATĂ
|
|
CIOCOLATĂ cu minimum 60% cacao
|
16.10.11
Clasificarea glucidelor pentru dieta Montignac
Etichete:
Diete,
Indice Glicemic
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment