30.3.12

Chiftelute de ceapa in stil indian


Ingrediente: 

2 cepe mari, taiate fin
200 g faina de naut
1 lingurita praf de copt
2 linguri faina de soia
1 lingurita seminte de ceapa
1/2 lingurita praf de chilli
1/2 linguria chimion macinat
1/2 lingurita coriandru
1/2 lingurita sare
100 ml apa
500 ml ulei floarea soarelui

Pasi pentru executare: 

Amestecati toate ingredientele impreuna lasand ceapa de-o parte. Cand compozitia este uniforma adaugati ceapa si amestecati bine.

Separat incingeti o tigaie cu ulei din belsug. Formati chiftelutele cu mana luand aproximativ o lingura cu varf din compozitie. Adaugatile in ulei si gatiti pana aceste devin aurii pe ambele parti. Nu le gatiti in exces, vor deveni amare! Scoateti atunci cand sunt gata, pe servete de hartie pentru a se absorbi excesul de ulei. Pofta buna!

No comments:

Post a Comment