31.3.12

Pui alla Diavola


Ingrediente: 

2 piepti de pui fara piele si os
2 ardei capia rosii taiati fasii
2 ardei verzi taiati fasii
1 ardei iute marisor taiat pe rotund
1 rosie taiata cubulete
1 ceapa medie taiata marunt
200 g ciuperci taiate feliute
4 linguri bulion
150-200 ml apa

Pasi pentru executare: 

Se pune puiul intr-o tigaie cu 2 linguri ulei de masline pana acesta devine alb si usor rumenit. Se adauga ceapa, ardeiul rosu si verde, ardeiul iute, ceapa si ciupercile si se lasa pe foc acoperite pana acestea se inmoaie. Se adauga rosia si se mai lasa cateva minute pana aceasta se inmoaie.

La final se adauga bulionul si apa si se amesteca. Se pipereaza si se sareaza dupa gust si se mai dau in cateva clocote. Gata!

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment