24.5.13

Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii

Ingrediente:

Tagliatelle – un pachet
de 250 grame
Ciuperci proaspete - 200 grame
Ulei de măsline - 2-3 linguri
Usturoi - 5-6 căței
Roşii decojite – 1 cutie
de 400 grame
Sare
Piper
Busuioc

Mod de preparare:


Pastele se fierb 7-8 minute în apă cu sare (se pune 1 litru de apă la 100 grame de paste). Când sunt fierte se scurg de apă  şi se scot pe un platou. Ciupercile şi usturoiul se curăţă şi se taie fâşii. Roşiile decojite se pasează în sucul propriu.

Într-o cratiţă se pun 2-3 linguri de ulei de măsline în care se călesc ciupercile şi usturoiul. Se stinge cu roşiile pasate, se adaugă piper, busuioc şi sare.
Se toarnă sosul peste paste şi se servesc calde.

No comments:

Post a Comment