20.10.13

Desert cu branza si goji - fara blat

Ingrediente: 
250 gr branza degresata
2 oua
3-4 lg indulcitor (sau dupa gust)
esenta lamaie, portocala vanilie
1-2 lg goji uscate 

Pasi pentru executare: 
Intr-un vas cu putina apa se pun fructele de goji la hidratat.

Se amesteca cele doua galbenusuri cu o parte din indulcitor, se adauga branza si apoi esentele, dupa preferinte. Separat se bat cele doua albusuri spuma, cu restul de indulcitor si se incorporeaza usor si treptat in amestecul de mai sus.

Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava rotunda sau de chec, se adauga fructele de goji si apoi restul compozitiei. Se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade timp de aprox. 30min.
Eu am servit cu dulceata de goji alaturi, jumatate la putin dupa ce am scos-o din cuptor, calduta si jumatate a doua zi dimineata. Aici tin sa mentionez ca fiind multa branza in compozitie, dupa ce se raceste se intareste destul de tare, dar gustul este la fel de bun.

No comments:

Post a Comment