21.10.13

Dieta de toamna

LUNI
Mic dejun: 250 ml suc de portocale, o felie de paine integrala.
Pranz: 200 g friptura de vitel, doi cartofi fierti, o salata de sfecla rosie.
Cina: O salata de rosii cu castraveti si ceapa.

MARTI
Mic dejun: O cafea fara zahar, doua oua fierte tari, o rosie, o felie de paine prajita.
Pranz: 200 g ficatei de pui la cuptor, o salata de morcovi si telina.
Cina: 200 g vinete la gratar cu ulei de masline.

MIERCURI
Mic dejun: 100 ml iaurt natural cu fructe confiate, o banana.
Pranz: 300 ml supa din piept de pui cu legume, orez cu legume si o salata de varza alba.
Cina: O salata de legume cu marar si branza de vaci.

JOI
Mic dejun: 200 g salata de sezon.
Pranz: 150 g file de porc la cuptor cu ciuperci la gratar, o salata de varza rosie.
Cina: 200 ml ciorba de legume, 100 g branza cu ardei gras.

VINERI
Mic dejun: 200 ml lapte cu cereale, o felie de paine prajita cu branza slaba.
Pranz: Un pastrav la cuptor, sote de legume si salata de rosii cu ceapa.
Cina: Un compot de fructe de sezon cu putina miere.

SAMBATA
Mic dejun: O banana, doua oua fierte, o felie de paine prajita.
Pranz: 150 g muschi de vita la cuptor, doi cartofi fierti, o salata de varza alba si rosie.
Cina: 100 ml iaurt natural cu fructe confiate, nuci si alune.

DUMINICA
Mic dejun: Doua felii de paine integrala cu unt, un ceai de fructe de padure, un mar.
Pranz: O pulpa de pui la cuptor cu salata de morcovi si telina.
Cina: 250 ml ciorba de legume.

Eficienta: Slabesti 4 kilograme în doua saptamani.

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