28.8.11

Escalop de vițel cu jambon de Parma


Pentru 4 persoane

Timp de pregătire 10 minute

  • Timp de gătire 9 minute
  • Ingrediente

* 4 felii de mușchi de vițel

* Ulei de măsline

* 16 frunze de busuioc

* 4 felii de jambon de Parma

* 2 bucăți de mozzarella

* Sare, piper

Se preîncălzește cuptorul în poziția grill.

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjește mușchiul de vițel pe o singură parte timp de aproximativ 4 minute. Pe carne se presară piper și un vârf de sare.

Pe o farfurie care merge la cuptor se așază carnea, cu partea prăjită în jos. Se pun peste escalop câteva frunze de busuioc, feliile de jambon și mozzarella tăiată cubulețe.

Se lasă la cumptor 5 minute, la o temperatură medie, astfel încât mozzarella să se topească și să rumenească ușor.

No comments:

Post a Comment