26.8.11

Salată mixtă cu brânză de capră


Pentru 4 persoane

Timp de pregătire 15 minute

  • Timp de gătire 2 minute
  • Ingrediente

* 1 salată verde mare sau 2 mai mici

* 200 g bacon în cubulețe mici

* 4 roșii

* 2 avocado foarte copți

* 4 ouă fierte foarte tari

* Ierburi de Provence

* 200 g brânză de capră

* Ulei de măsline

  • Pentru vinegretă

* 1 lingură oțet balsamic

* 3 linguri de ulei de măsline

* Sare, piper

Salata se spală și se scurge bine.

Bucățile de bacon se prăjesc în tigaie, apoi se păstrează bine.

Frunzele de salată se așază pe farfurii. Deasupra se pun roșiile tăiate rondele și avocado tăiat cubulețe de mărime medie. Ouăle se taie în patru și se așază câte unul în fiecare farfurie.

Deasupra se presară ierburi de Provence.

Bucata de brânză de capră se taie în 12 felii.

Într-o tigaie cu ulei de măsline se încălzesc feliile de brânză, câte 1 minut pe fiecare parte. Se dispun apoi armonios în farfurii, după care se adaugă cubulețele de bacon.

No comments:

Post a Comment