4.9.11

Castravete umplut

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire 15 minute

  • Timp de refrigerare 3 ore
  • Ingrediente

* 1 castravete

* 1 avocado foarte copt

* 1 conservă mică (140 g) de ton în suc propriu

* 100 g maioneză de casă

* 1 cutie de creveți decorticați

* Sare, piper

Castravetele se taie în două, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurițe, se scoate pulpa.

Fructul de avocado se taie în două, după care se înlătură sâmburele și coaja.

Tonul se scurge bine.

Într-un castron mare, se mărunțește tonul, iar avocado se taie cubulețe, care se zdrobesc cu ajutorul unui furculițe. Se amestecă totul cu maioneza și se adaugă piperul și sarea.

Se dispune amestecul în cele două jumătăți de castravete.

Deasupra se răsfiră creveții.

Fiecare jumătate de castravete se taie în două, astfel încât se obțin 4 porții. Înainte de servire, se păstrează la rece timp de minimum 3 ore.

No comments:

Post a Comment