![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_egTbSbncPe-ooN1ZZJnGcb2uTlCQ2yDgcEp3MS2tZboA1ndNVKqzMNxKcLjljbS5bllBnrlWbXOvf3Y4jlqsvPzCswjvs1efrC9SNHdvemptvxdiBz7HpUigOOhLDYcatDbyDeNpevUH/s320/ciuperci.jpg)
- Timp pregătire 20 minute
- Timp de gătire 15 minute
- Ingrediente
* 3 cepe
* Ulei de măsline
* 500 g tofu natur
* 1 cutie de ciuperci tocate (200 g smântână)
* 20 cl smântână de soia
* 1 linguriță de curry
* Sare
Se toacă ceapa și se călește într-o crăticioară, cu puțin ulei de măsline.
Tofu se taie cubulețe de 2-3 cm.
După ce s-a rumebit ceapa, se adaugă tofu. Se acoperă cratița și se lasă pe foc încă 3-4 minute, amestecând din când în când. Se sărează după gust.
Ciupercile se storc bine și se pun peste tofu. Se adaugă apoi smântâna de soia și o linguriță de curry. Se amestecă bine. Se acoperă cratița și se lasă la foc mic încă 4 minute.
La sfârșit se mai poate adăuga curry, după gust.
No comments:
Post a Comment