8.9.11

Sufleu cu brânză

Pentru 4 persoane

  • Timp de pregătire 15 minute
  • Timp de coacere 40 minute
  • Ingrediente

* 300 g brânză dulce de vaci (proaspătă), bine scursă, cu 0-15% grăsime

* 150 g cașcaval gruyere ras

* 4 ouă

* Sare, piper

Într-un vas se amestecă brânza, cașcavalul ras și gălbușurile de ou. Se adaugă sare și piper.

Albușurile se bat spumă până când capătă consistență.

Se amestecă bine cele două compoziții, iar rezultatul se toarnă într-o formă din silicon, cu un diametru de 20 cm.

Se coace în cuptor la 220ºC (nivelurile 7/8), timp de 30-40 minute.

Se servește pe loc.

1 comment:

  1. Salut , numele meu este Bogdan ,sunt din IASI, Romania .Aveti un site minunat .As dori daca putem face schimb de linkuri / bannere . Va multumesc !!!
    Adresa site-ului meu este : http://descopera-travel.blogspot.com/
    Adresa de e-mail: bogdan_burca@yahoo.com
    Daca doriti sa facem schimb de linkuri ,bannere lasa-ti un comentariu pe blogul meu !!!
    Imi puteti da un like , va rog frumos la adresa : http://www.facebook.com/pages/Descopera-lumea-inconjuratoare/174468635958737 Multumesc,o zi buna !!!

    Daca vrei sa facem schimb de linkuri/bannere astept raspuns printr-un comentariu pe blogul meu/sau un e-mail

    ReplyDelete