6.4.12

Pasca Montignac


Ingrediente:

450g branza de vaci,
3 oua
100g unt (ulei?) ñ am pus iaurt 0,1 grasimi, cu care iese putin umeda, dar ai mei au zis ca e super
50g faina soia
1 lgta praf de copt
70g fructoza
1 fiola esenta vanilie dr Oetker
coaja rasa de lamaie
2 pumni de coacaze

Se bat spuma 3 albusuri cu un praf de sare si cateva picaturi lamaie si se pun in frigider. Se freaca untul cu galbenusurile si se adauga pe rand fructoza, faina in care am amestecat bine praful de copt, vanilia, coaja de lamaie, branza, coacazele.

Apoi se adauga albusurile si se inglobeaza usor cu lingura cu miscari de jos in sus. Se rastoarna intr-o tava unsa si tapetata sau pe hartie de copt. Se coace 45min la 180gr. C. Se mai lasa 10 min in cuptorul stins cu usa deschisa.

No comments:

Post a Comment