17.5.12
Ciorba de perisoare
Ingrediente:1 kg de carne de vita, 2 oua, marar, patrunjel, ceapa, pastarnac, telina, o lingura orez Mulers Muhle
Aveam in frigider niste oase de la pieptul de pui dezosat. Si le-am pus intai pe ele la fiert. Cred ca merge insa si daca cumparati oase de vita. Le-am fiert mai intai pe el ca sa dea gust borsului.
Am facut perisoarele din carnea de vita tocata+ceapa taiata f fin+marar+patrunjel+2 oua.
Am taiat peste oasele de pui ceapa, telina cubulete, pastarnac si cotoarele de la patrunjel si marar (adica tulpinita mai groasa)
Acum am pus si o lingura de orez la fiert in oala de mancare.
Am pus apoi perisoarele.Am turnat putin suc de rosii la final si 1/2 kg de bors de putina.
La final am taiat niste patrunjel deasupra.Si am pus putin cimbru pisat.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment