1.2.13

Quinoa cu dovlecei si broccoli


Ingrediente:

Dovlecei din congelator (taiati cubulete) – aproximativ 300g
Brocoli din congelator (buchetele) – aproximativ 300g
Ramasite de branza – 100 g telemea
100 g branza de vaci
100 g cascaval
2 oua
½ ceasca de quinoa
Cam 50 ml ulei
50-60 ml smantana pentru gatit Dorna
o lingurita de seminte de coriandru proaspat macinat


Am fiert putin dovleceii si brocolii separat.
Am fiert si quinoa inainte conform instructiuni (fie o preparati putin - o parte quinoa se pune in doua parti apa clocotita, se lasa cinci minute la foc marisor, apoi se stinge focul si se acopera vasul pina se umfla quinoa si inglobeaza toata apa).

Se da pe razatoare telemeaua si cascavalul, se amesteca cu ouale, uleiul, smantana, coriandru. Se adauga dovleceii, brocoli (i-am scurs de apa si i-am lasat sa se raceasca) si quinoa se amesteca putin dupa care se da la cuptor pana se rumeneste. Pofta buna!

2 comments:

  1. Imi place foarte mult blogul.O sa revin cu placere.
    remediiledincamara.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. va recomand sa consumati quinoa in primul rand din punct de vedere al proprietatilor pe care acestea le detine iar in al doilea rand pentru faptul ca modul de preparare este f usor (asemeni orezului), eu mi-am cumparat la cantitatea de 500g de aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1680&denumire=Quinoa_ecologica_BIO_500g Recomand!

    ReplyDelete